Voorwaarden voor wandel-fiets-Arrangement

Boekingsvoorwaarden van het wandel- en fietsarrangement


Boeking:

Boeking geschiedt telefonisch of per email. Vervolgens ontvangt u een bevestiging van de het door u aangevraagde arrangement. De reservering is definitief zodra we de aanbetaling, zijnde 50% van de factuur, hebben ontvangen

 

Annulering:

Teruggave van de aanbetaling is niet mogelijk. Het volledige bedrag dient uiterlijk 4 weken voor de aanvang van de huurperiode te worden voldaan. We raden u daarom aan een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

In overleg is een eventuele verplaatsing van uw reservering mogelijk tot uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode/boeking.

Binnen deze periode van 6 weken wordt gekeken of er op basis van beschikbaarheid mogelijkheden tot verplaatsing zijn. Bij annulering van uw reservering/boeking door één van de accommodaties, wordt de volledige betaling zonder recht op enige vergoeding teruggestort.

 

Eigen verantwoordelijkheid:

Gebruikmakend van de wandel- en/of fietsroutes geschiedt geheel op eigen risico. U dient tijdens de wandel en/of fietsroutes zelf in te schatten of paden of wateroversteken veilig genoeg begaanbaar zijn. Afhankelijk van uw lichamelijke conditie en/of weersomstandigheden kunt u er ook voor kiezen de route over de openbare weg te vervolgen. De routes zijn met alle zorgvuldigheid door ons uitgezet. De eigenaren van de accommodaties zijn niet aansprakelijk voor externe voorzieningen (bv. musea, restaurants e.d.) die om welke reden dan ook tijdens uw vakantie niet toegankelijk zijn.

 

Aansprakelijkheid:

De eigenaren van de betrokken accommodaties, kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor kosten welke kunnen ontstaan uit persoonlijk letsel, materiële schade van uw eigendommen of verlies, opgedaan tijdens uw verblijf of op één van de wandel- of fietsroutes.

Eventueel gebruik van faciliteiten bij de accommodaties geschiedt geheel op eigen risico. U zult aansprakelijk worden gesteld voor schade die ontstaat door nalatigheid of verkeerd gebruik van het gehuurde of aanwezige faciliteiten.

 

Prijzen:

De prijzen vermeld op de websites zijn onder voorbehoud en kunnen onderhevig zijn aan prijsstijgingen.

  

Aankomst en vertrek:

U kunt dagelijks vanaf 16.00 uur in de volgende accommodatie terecht. In verband met de maaltijd is het wenselijk dat u uiterlijk om 18.30 uur op uw bestemming bent.

Als u naar de volgende accommodatie wandelt of fietst of op die dag een andere activiteit gaat doen, dient u uiterlijk om 10:00 uur uw accommodatie te verlaten. Heeft u ervoor gekozen om het hele arrangement wandelend of fietsend af te leggen, dan wordt uw bagage door de desbetreffende accommodatie naar de volgende locatie gebracht.

 

Bijkomende kosten:

Extra consumpties buiten het arrangement om dienen ter plekke te worden afgerekend

 

Aantal personen:

Het arrangement is gebaseerd op een verblijf in een tweepersoons kamer. Indien u met meerdere personen of een oneven aantal wenst te komen is het noodzakelijk van te voren contact op te nemen met één van de accommodaties.

 

Diner:

U eet ’s avonds mee met de eigenaren van de accommodaties. Het is eten “wat de pot schaft”: de zogenaamde table d’hôtes formule. Te allen tijde is dit een driegangenmenu inclusief een karaf wijn per persoon. Heeft u speciale wensen, een dieet of intoleranties geef deze dan tenminste een week vóór de dag van aankomst door via de email met een duidelijke omschrijving van wat niet gewenst is en wat eventueel wel mogelijk is. Indien dit niet tijdig wordt doorgegeven, kunnen we geen rekening houden met uw wensen.

 

Volgorde van verblijf:

Het begin- en eindpunt en de volgorde van uw verblijf kan verschillen in verband met de beschikbaarheid van de verschillende deelnemende accommodaties